About

Ja, jeg er han kjekke på bildet over. Hvis du spør “asl?” svarer jeg “gutt 26, Oslo”. Her er litt om meg og bakgrunnen min:

Nstudio (2008-2011)

Min første lille bedrift, hvor kjærligheten for filmskaping ble kombinert med behovet for å finansiere nytt kamerautstyr. Herlig erfaring, men selv om lidenskapen lå i produksjon av musikkvideoer, så lå pengene i mindre kreative oppdrag som filming av bryllup, firmajubileumer og eventer. Høydepunkter og lærdom:

  • Første erfaring med å starte en bedrift, med alt det innebærer av regnskap, markedsføring og hardt arbeid
  • Viktigheten av å ikke prise tjenestene/produktene sine for billig: Etter et 3-dagers pakistansk bryllup med filming med 4 kameraer og påfølgende redigering av ca 80 timer med råmateriale var min effektive timelønn på rundt 20 kroner.
  • Artige minner: Husker følelsen av å stå og rope som 15-åring for å få 30 fulle rap-fans til å gjøre ting synkront. Eller den gangen jeg fikk servert mitt livs beste kebab av en stresset brudgom halv 7 på morgenen (av en eller annen grunn ble jeg et populært valg for å filme kurdiske og pakistanske bryllup). Eller første (og eneste) gang hvor videoklippene mine ble vist på TV. Følelsen av å se sin egen reklamevideo på kino. Mange gode minner!

Musikkvideo hvor vi var i overkant fascinert av greenscreen:

Blogit (2011-2015)

Sammen med min gode venn Vegard Bakke startet jeg firmaet Blogit AS i 2011. I godt samarbeid med det finsmurte salgsmaskineriet i AdLINK ble vi blant norges største tilbydere av markedsføring på blogg og Instagram. Gjennom vårt samarbeid med rundt 60 av landets største bloggere og Instagramprofiler, leverte vi hundrevis av kampanjer til alt fra små bedrifter til Pepsi og Nike. I tillegg tilbød vi konsultasjonstjenester på sosiale medier. Det å drive et eget firma er noe av det mest utfordrende, lærerike og morsomme jeg noensinne har gjort.

Good For Me (2015-nå)

Good For Me ble en av våre største enkeltkunder mot slutten av Blogit. Selskapet var spennende og etter at Blogit hadde gjort sitt, fikk jeg jobbtilbud som Content Manager. Nå har reisen vart i snart 3 år, og herre for en utvikling det har vært. Jeg jobber nå i stillingen som Chief Information Officer, med ansvar for blant annet IT-utvikling, informasjonsflyt og research.

Personlig.

Samboer med ei veldig bra dame. Elsker å spille gitar. Forsøker å lære meg piano. 110% ærlig. Er her for å spille spillet. Teknologi er moro. Trikserekorden min er 2020.

Det er vel alt som er verdt å nevne.