Kategorier
Ukategorisert

Hvorfor?

Hvorfor starter en gutt på 22 en blogg?

90% av norske bloggere er jenter, 85% blogger hovedsaklig om hverdagen sin, og 64% er mellom 10 og 19 år (herfra). Derfor er det kanskje ikke så rart at folk hever øyenbrynene når det kommer til gutter over 20 som har sin egen blogg. Hvorfor vil jeg kaste meg ut i denne jentedominerte verdenen, når jeg trygt kan stå på avstand og le av dem som prøver?

 

Blogg trenger ikke være en dagbok der du bare deler frokosten din og hvilke ytterplagg du tar på deg. Det kan være ditt eget sted der du forteller din historie, dine meninger og får fram dine kunnskaper. Arbeidsgivere, venner og fiender googler deg. Hvorfor ikke ha kontroll på hva de finner? Dersom en arbeidsgiver eller potensiell kunde skulle dumpe innom og finne det du skriver interessant, får de mye større tillit til deg og kanskje resulterer det i en ansettelse/salg.

 

En annen grunn er hvor utviklende det er å skrive. Når du skal sette navnet ditt på en artikkel, sjekker du om du har riktig fakta. Graver frem ulike sider av saken for å skrive mer spennende. Du lærer mye av det, og læring er gøy.

 

Av Eirik Nereng

Markedsføring, konverteringsoptimalisering, netthandel, tech og sånne greier