Kategorier
Ukategorisert

Bokhylle: hot or not?

Jeg er så glad jeg bruker WordPress som bloggplattform og ikke noen overforenklede steder som Blogspot eller blogg.no. Her om dagen fikk jeg et innfall: Hadde det ikke vært kult å kunne “kopiere” bokhyllen jeg har på iPaden og inn på bloggen? Så kan jeg skrive anmeldelser av bøkene jeg leser, og man kan klikke seg inn og lese.

Trykk på “kommenter” for å lese saken


Etter et raskt søk på “Bookshelf” på CodeCanyon fant jeg ut at det faktisk er en plugin som gjør nettopp dette. 12 dollar og 3 minutter senere var den klar til bruk på bloggen, og jeg har lagt inn min første bokanmeldelse.

Planen er å lage en egen side med kun denne bokhyllen, som man kan finne fram til via menyknappene. Jeg er fortsatt litt usikker på om dette er en god måte å gjøre dette på, men småfancy er det i alle fall. Kanskje for fancy?

Uansett, slik ser den ut om man setter den inn i et innlegg. Om du trykker på boken kommer du til anmeldelsen av den.

 

[bookshelf id=”1386538017″ btn_titles=”Titles” btn_icons=”Icons” item_width=”600″ item_height=”320″ products_box_margin_left=”30″ product_title_textcolor=”#ffffff” product_title_bgcolor=”#c33b4e” product_margin=”30″ product_show_title=”true” show_title_in_popup=”false” show_selected_title=”true” show_icons=”true” thumbs_effects=”true” buttons_margin=”15″ buttons_align=”center” slide_duration=”1000″ slide_easing=”easeOutQuart” arrow_duration=”800″ arrow_easing=”easeOutQuart” video_width=”500″ video_height=”290″ iframe_width=”600″ iframe_height=”430″ exclude_products=”” orderby=”date” order=”DESC” shelf_space=”small” skin=”skin01″ categories=”” post_type=”bookshelf”]

 

 

Av Eirik Nereng

Markedsføring, konverteringsoptimalisering, netthandel, tech og sånne greier