Kategorier
Ukategorisert

Hva er Google+ godt for?

Det har liksom ikke slått helt til her til lands, i alle fall ikke i min omgangskrets. Hva kan det egentlig brukes til? Her er noe av det jeg personlig liker.

FOLK BRYR SEG OG GIR DEG GODE SVAR.

Jeg “googler” fortsatt ting jeg lurer på, men nå er det snakk om Google+ og ekte mennesker, ikke søkeroboter. I gruppene du melder deg inn i møter du tusenvis av likesinnede. Likesinnede som ofte er flinkere enn deg, og kan gi deg gode svar. Nå trenger du ikke skumme gjennom titalls ulike nettsider på jakt etter et godt svar. Ila kort tid har du det du ønsket.

Skjermbilde 2013-11-22 kl. 19.09.38


Nyhetsstrømmen din er faktisk nyttig.

Litt av grunnen til at Facebook ikke er det samme som tidligere, er at jeg får oppdateringer fra folk jeg ikke lenger har kontakt med. At en klassekamerat fra ungdomsskolen selger bilen sin er ikke kjempeinteressant.

På Google+ blir den oppdatert med ting jeg oppriktig bryr meg om. Det siste fra teknologiens verden, fantastiske fotografier, god humor, tips og triks. Det baseres ut i fra hvilke grupper og personer jeg har valgt å følge.

 

Screen Shot 2013-11-22 at 12.05.32

 


Gi bloggen/nettsiden din et ansikt.

Bokstavelig talt. Du kan koble Google+ profilen din mot f.eks bloggen din, slik at det ser slik ut når folk googler deg:

Screen Shot 2013-11-22 at 12.16.57

Det skal visstnok være bra for klikkraten din, uten at jeg har egne tall på det. Uansett er det kult.

 

 

 

Av Eirik Nereng

Markedsføring, konverteringsoptimalisering, netthandel, tech og sånne greier