Kategorier
Ukategorisert

Bli en Lord eller Lady!

Klarer ikke helt å bestemme meg for om dette stuntet er smart eller teit, men kreativt er det i alle fall!


I dag sendte Groupon ut et tilbud hvor man kan kjøpe en Lord eller Lady tittel. Det er i et forsøk på å samle nok penger til å restaurere et gammelt slott i Skottland. For en pris på 129 kr, får du følgende:

 

  • Lord eller Lady tittel av Dunans Castle
  • En kvadratfot med land på eiendommen til Dunans Castle
  • Et bevis på din nye tittel, underskrevet av den ekte Lord av Dunans.
  • Livstidsadgang til eiendommen
  • Fiskerettighet til en nærliggende innsjø.

 

Av en eller annen grunn får jeg lyst til å kjøpe dette. Jeg får lyst til å eie 30 cm land i Skottland, så jeg en dag kan reise dit, stå på eiendommen min og nyte synet og følelsen av å være godseier. Hvis det skulle komme en vakt å spørre “excuse me sir, what are you doing here?” Kan jeg svare selvsikkert: “This is my land, my property. And by my title of Lord, I’m going to take a stroll in this castle and there is nothing you can do to stop me.

 

Som Groupon selv skriver:

I følge skotsk lov har alle som eier en bit land i landet rett til å kalle seg Lord eller Lady, og siden man ved å kjøpe denne dealen eier 0.09m² av slottets tilhørende eiendom står man fritt til å benytte en av disse titlene. Man kan ikke gjøre noe spesielt med hverken tittelen sin eller sitt nye stykke land, men det er jo temmelig gøy å kreve at venner og familie titulerer en som enten Lord eller Lady. Det egner seg også som gave til den som “allerede har alt.” Som bonus får man en guidet visning av slottet og sitt stykke land dersom man ønsker å besøke slottet.

 

Jaja, jeg har i alle fall 2 dager på å bestemme meg før tilbudet går ut. Evt kan man kjøpe den til vanlig pris, 39 pund, her.

 

Teit eller morsomt og kreativt?

Av Eirik Nereng

Markedsføring, konverteringsoptimalisering, netthandel, tech og sånne greier