Kategorier
Markedsføring

Mediehåndtering: 17 år gammel jente vs 69 år gammel politiker

“Folkeskikk.” Det er et fint ord det, “folkeskikk”. Så mye tyn unge bloggere får for etikken sin, enten det gjelder forhold til kropp, markedsføring eller whatever. I går så jeg ei 17 år gammel jente oppføre seg så mye mer modent enn en av landets fremste politikere.


Hvis vi overser skrivefeilene og fokuserer på budskapet i Carls status, ser vi at han i valginnspurten bruker en tragisk situasjon til å kaste litt møkk over på Arbeiderpartiet:
Skjermbilde 2013-09-06 kl. 00.53.41

Kanskje har han et billig poeng skjult bak noen overforenklede setninger, men man gjør bare ikke sånt. Det burde være under enhver politikers verdighet. Nok om det, la oss se på lyset i enden av tunnelen.

Etter å ha avslørt at hun stemmer Høyre, fikk min godeste søster Emilie “Voe” (17) en serie krasse kommentarer om hvor dum hun og Høyres politikk er.

I stedet for å svare kritikk med kritikk, la hun ut følgende:


Bare et kort svar til et par av kommentarene på forrige innlegg: Kanskje ikke mange vet det, men jeg er kjempeinteressert i politikk. Jeg har gått hardt inn for å sette meg inn i hvert eneste parti og lære om hva deres kjernesaker er. Jeg velger parti etter hvem jeg mener har generelt best politikk, ikke fordi jeg er 100% enig i absolutt alt. Jeg respekterer hvilket parti dere ønsker å stemme på, og jeg håper at respekten er gjensidig. ♥


Så kanskje “dom derra politikarane” burde lest litt mer rosablogg, og kastet litt mindre dritt?

Av Eirik Nereng

Markedsføring, konverteringsoptimalisering, netthandel, tech og sånne greier