Kategorier
Ukategorisert

Et hyggelig møte

Etter å ha bodd i samme by de siste årene var det virkelig på tide med et face-to-face møte med en av våre beste samarbeidspartnere, Marthe Borge.


For de helt uinvidde: Marthe er en av landets største bloggere, og firmaet jeg jobber i, Blogit AS, spesialiserer seg på bloggmarkedsføring. Når vi og AdLINK lager en reklamekampanje som skal selges inn til annonsører, trenger vi bloggere til å fronte kampanjen. Da kontakter vi f.eks Marthe og spør om hun kunne tenke seg å skrive et innlegg rundt kampanjen.

 

martheborge editDet er så rart å møte noen man føler man kjenner, når man aldri har møtt dem live. Vi har jobbet sammen på en lang rekke kampanjer, og mailet, meldet og facebooket stort sett hver uke. Hun skulle egentlig starte på samme studie som meg, men glemte å takke ja til plassen

 

En liten funfact er at Marthe startet å blogge samme måned som vi åpnet slusene til Blogit.no. Hun var faktisk blant de første som sendte inn gjesteinnlegg til oss, og vi tok i mot med åpne armer. Hun var også med første gang vi laget “ukens outfit” for andre enn de helt store bloggerne, se henne her. Jammen har hun forandret seg!

 

Nå er hun altså blitt “en av de helt store” bloggerne, og vi samarbeider fortsatt med henne 2 år etter første møte. Håper det fortsetter i mange år til!

Av Eirik Nereng

Markedsføring, konverteringsoptimalisering, netthandel, tech og sånne greier