Kategorier
Ukategorisert

Tips: Lynda.com

25$ i mnd er prisen for inngangsbilletten til en av verdens beste læringsportaler på nett. Om det er verdt det? Det kan du vedde høyrearmen din på. Les hvorfor!


Med inngangsbilletten får du tilgang til drøye 2000 videoer. Her får du dybdeopplæring i omtrent alle programmer det er verdt å bruke, og mye, mye mer. Dersom du mener du mestrer alle programmene du bruker til daglig, finnes det fortsatt utallige videoer om alt fra selvutvikling til spennende dokumentarer.

 

Apropos mestring av programmer, så gir Lynda deg en skikkelig liver-punch. Du trodde du kunne Photoshop? Du har sikkert bare skrapt overflaten! Selv har jeg bare kastet meg inn i ethvert program, fra Photoshop til Final Cut. Da er det mye jeg har oversett, ofte helt basic ting som er nyttig å kunne.

 

Nå har jeg begynt å bruke Lynda hver gang jeg skal sette meg inn i noe nytt, så jeg slipper å vente 2 år med å oppdage at jeg har oversett noe grunnleggende.

 

Etter du har vært gjennom et helt kurs, får du et pent lite sertifikat som bekrefter at du har tatt samtlige emner. Verdien av sertifikatet er diskutabel, ettersom det ikke er vanskelig å trykke “play” på hvert kapittel og løpe ut og bade eller noe annet. Men kanskje blir det en vakker dag en verdifull del av CV-en din?

 

Under er kursene jeg hittil har tatt. Anbefaler alle!

[slides] [slidesslide linkurl=”none” linktitle=”LinkTitle” imgurl=”https://www.nereng.net/wp-content/uploads/2013/04/Web-Analytics-fundamentals.png” imgalt=”ImgAlt”] [slidesslide linkurl=”none” linktitle=”LinkTitle” imgurl=”https://www.nereng.net/wp-content/uploads/2013/04/SEO-Link-building-in-depth.png” imgalt=”ImgAlt”] [slidesslide linkurl=”none” linktitle=”LinkTitle” imgurl=”https://www.nereng.net/wp-content/uploads/2013/04/Google-Analytics-essential-training.png” imgalt=”ImgAlt”] [slidesslide linkurl=”none” linktitle=”LinkTitle” imgurl=”https://www.nereng.net/wp-content/uploads/2013/04/SEO-fundamentals.png” imgalt=”ImgAlt”] [slidesslide linkurl=”none” linktitle=”LinkTitle” imgurl=”https://www.nereng.net/wp-content/uploads/2013/04/Email-marketing-basic.png” imgalt=”ImgAlt”] [slidesslide linkurl=”none” linktitle=”LinkTitle” imgurl=”https://www.nereng.net/wp-content/uploads/2013/04/Content-Strategy.png” imgalt=”ImgAlt”] [slidesslide linkurl=”none” linktitle=”LinkTitle” imgurl=”https://www.nereng.net/wp-content/uploads/2013/04/Analyzing-your-webpage-to-improve-SEO.png” imgalt=”ImgAlt”] [slidesslide linkurl=”none” linktitle=”LinkTitle” imgurl=”https://www.nereng.net/wp-content/uploads/2013/04/Achieving-your-goals.png” imgalt=”ImgAlt”] [slidesslide linkurl=”none” linktitle=”LinkTitle” imgurl=”https://www.nereng.net/wp-content/uploads/2013/04/Wordpress-Ecommerce-digital-downloads.png” imgalt=”ImgAlt”] [slidesslide linkurl=”none” linktitle=”LinkTitle” imgurl=”https://www.nereng.net/wp-content/uploads/2013/04/Wordpress-Ecommerce-core-concepts.png” imgalt=”ImgAlt”] [/slides]

Av Eirik Nereng

Markedsføring, konverteringsoptimalisering, netthandel, tech og sånne greier